Vooraankondiging tweede PIO-oproep voor projectvoorstellen

Filter items
Nieuws
7 juli 2017
Projectvoorstellen met een voldoende relevantie en potentiële innovatie impact, kunnen rekenen op begeleiding en cofinanciering. De begeleiding bestaat uit inzet van tijd en expertise gedurende het volledige aankooptraject. De cofinanciering betreft een deel van de kosten voor de organisatie van marktconsultaties, het inhuren van externe expertise, en vooral de aankoop van Onderzoek en Ontwikkeling of de uitvoering van validatie- of testfasen van de aan te kopen oplossingen.

Tweede oproep

Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) lanceert op woensdag 27 september 2017 zijn tweede oproep voor projectvoorstellen.  Uiterste indiendatum is vrijdag 1 december 2017. 

De basisprincipes van deze oproep voor voorstellen zijn dezelfde als deze van de eerste oproep

  • De oproep richt zich opnieuw tot alle organisaties uit de publieke sector in Vlaanderen die ressorteren onder de wet op de overheidsopdrachten.
  • De projectvoorstellen die in aanmerking komen zijn initiatieven gericht op de validering of de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die invulling geven aan specifieke noden of uitdagingen van de overheid of van de ruimere publieke sector.
  • Projectvoorstellen met een voldoende relevantie en potentiële innovatie impact, kunnen rekenen op begeleiding en cofinanciering vanuit het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten.

Infosessie

Bij de lancering van de oproep voor projectvoorstellen organiseren we eveneens een infosessie.  Deze is gepland op maandag 16 oktober 2017 om 13.30u in het Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel.  Save the date !

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten door hieronder uw e-mailadres achter te laten.

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946