Terugblik inspiratiesessie 'Circulaire Economie en Energietransitie'

Filter items
Nieuws
30 september 2020

Op maandag 14 september organiseerden we een online webinar voor al wie meer wou weten over de thematische PIO-oproep 'Circulaire Economie en Energietransitie'. Meer dan 100 geïnteresseerden uit zowel lokale als Vlaamse besturen namen deel. Vlaanderen Circulair, De Vlaamse Waterweg, Flux 50 en Stad Halle zorgden voor duiding en inspiratie. Daarnaast werd haarfijn toegelicht hoe je een PIO-aanvraag kan voorbereiden. 

Voor wie nog eens wil terugblikken of er niet bij kon zijn: de presentaties en de opnames van het event kan je hier terugvinden. Alle info en documenten voor de oproep vind je op de oproeppagina

Presentaties

PDF icon intro_innovatieve_overheidsopdrachten.pdf - Veerle Lories (PIO)

PDF icon circulaire_economie.pdf Melody Van den Acker (Vlaanderen Circulair) en Piet Thys (de Vlaamse Waterweg)

PDF icon energietransitie.pdf - Frederik Loeckx (Flux 50) en Kasper Vanbeginne (Stad Halle)

PDF icon voorbereiden_projectaanvraag.pdf - An Schrijvers (PIO)

Herbekijk hier de webinar

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946

Meer nieuws

 • Eindrapport "Toolset voor persoonlijke blootstelling burger aan luchtvervuiling" beschikbaar

  20 november 2020

  Het eindrapport van het voortraject van het project 'Toolset voor persoonlijke blootstelling burger aan luchtvervuiling' van VMM en VPO en begeleid door Addestino Innovation Management is nu beschikbaar.

 • PIO neemt deel aan Trefdag Digitaal Vlaanderen

  22 oktober 2020

  Op donderdag 26 november 2020 zal je PIO kunnen treffen op de virtuele beursvloer van Digitaal Vlaanderen. Kom zeker eens een kijkje nemen en leer meer over wat PIO voor jouw organisatie kan betekenen. Meer info over de Trefdag Digitaal Vlaanderen vind je via deze link.

 • Opdracht voor ontwikkeling online marktplaats Stad Gent

  16 oktober 2020

  Samen met de Stad Gent en Digipolis zijn we op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van een laagdrempelige online marktplaats waarop de burger een divers aanbod van producten en diensten kan bekijken, selecteren en betalen. Deadline: 13 november 2020. Online pitch: 25 november 2020. 

 • Lancering Mechelenbon

  7 oktober 2020

  Stad Mechelen diende een project in bij PIO om de papieren Mechelenbon die kon verzilverd worden in meer dan 200 Mechelse zaken te vervangen door een digitale oplossing die voor de schenker, ontvanger en handelaar als zeer eenvoudig wordt ervaren. Sinds 1 oktober is de vernieuwde Mechelenbon digitaal beschikbaar.

 • Eindrapport 'CATE – Continuous Auditing based on Technological Evolution and Data Mining' beschikbaar

  7 oktober 2020

  Het eindrapport van het voortraject van het project ‘CATE – Continuous Auditing based on Techn(olog)ical Evolution and Data Mining)’ geïnitieerd door de Vlaamse Auditautoriteit (VAA) en begeleid door Addestino Innovation Management is nu beschikbaar.