Nieuws

Filter items
 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  20 november 2020

  Het eindrapport van het voortraject van het project 'Toolset voor persoonlijke blootstelling burger aan luchtvervuiling' van VMM en VPO en begeleid door Addestino Innovation Management is nu beschikbaar.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  22 oktober 2020

  Op donderdag 26 november 2020 zal je PIO kunnen treffen op de virtuele beursvloer van Digitaal Vlaanderen. Kom zeker eens een kijkje nemen en leer meer over wat PIO voor jouw organisatie kan betekenen. Meer info over de Trefdag Digitaal Vlaanderen vind je via deze link.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  16 oktober 2020

  Samen met de Stad Gent en Digipolis zijn we op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van een laagdrempelige online marktplaats waarop de burger een divers aanbod van producten en diensten kan bekijken, selecteren en betalen. Deadline: 13 november 2020. Online pitch: 25 november 2020. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  7 oktober 2020

  Stad Mechelen diende een project in bij PIO om de papieren Mechelenbon die kon verzilverd worden in meer dan 200 Mechelse zaken te vervangen door een digitale oplossing die voor de schenker, ontvanger en handelaar als zeer eenvoudig wordt ervaren. Sinds 1 oktober is de vernieuwde Mechelenbon digitaal beschikbaar.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  7 oktober 2020

  Het eindrapport van het voortraject van het project ‘CATE – Continuous Auditing based on Techn(olog)ical Evolution and Data Mining)’ geïnitieerd door de Vlaamse Auditautoriteit (VAA) en begeleid door Addestino Innovation Management is nu beschikbaar. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  5 oktober 2020

  De selectieleidraad voor het monitoren van sport en bewegen in de publieke ruimte in Leuven via Internet-of-Things-toepassingen is gepubliceerd. Deze overheidsopdracht kadert binnen het project 'Smart Sporting Cities'. 

  De kandidatuurstellingen worden verwacht tegen donderdag 5 november, 09h00.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  30 september 2020

  Op donderdag 8 oktober 2020 neemt PIO deel aan de online Nationale Tender Day 2020. Het PIO verzorgt er een workshop over “Digitalisering van de Vlaamse publieke sector: Bijdrage vanuit het Programma voor Innovatieve Overheidsopdrachten.”

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  30 september 2020

  Samen met vzw Zorg-Saam ZKJ zijn we op zoek naar een evaluator voor piloten rond 'slimme luiers' voor ons project 'Incontinentiezorg 2.0' in woonzorgcentra. De offertes worden verwacht tegen 27 oktober 2020. Een online infosessie bij het bestek is voorzien op 9 oktober 2020 in de namiddag. Inschrijving is verplicht. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  30 september 2020

  Het eindrapport voor het project 'Predictief onderhoud op sluisdeuren' in samenwerking met het departement voor Mobiliteit en Openbare Werken is beschikbaar. In dit rapport brengt Addestino Innovation Management verslag uit over het voorbereidingstraject. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  30 september 2020

  Op maandag 14 september organiseerden we een online webinar voor al wie meer wou weten over de thematische PIO-oproep 'Circulaire Economie en Energietransitie'. Meer dan 100 geïnteresseerden uit zowel lokale als Vlaamse besturen namen deel. Vlaanderen Circulair, De Vlaamse Waterweg, Flux 50 en Stad Halle zorgden voor duiding en inspiratie. Daarnaast werd haarfijn toegelicht hoe je een PIO-aanvraag kan voorbereiden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.