Opportuniteiten voor innovatieve overheidsopdrachten binnen 'Horizon Europe'

Filter items
Nieuws
24 juni 2021

De Europese Commissie organiseerde op 22 juni 2021 een webinar over de opportuniteiten voor innovatieve overheidsopdrachten binnen 'Horizon Europe' en de cofinanciering die de Europese Commissie hiervoor biedt aan publieke organisaties uit de lidstaten. Afhankelijk van de aard van het project, en de mate van innovatie, kan de Europese Commissie de deelnemende administraties tot 100% cofinancieren. 

Hoe u best zo een aanvraag opmaakt, en welke evaluatiecriteria de Europese Commissie zal hanteren, wordt in detail uitgelegd tijdens het webinar dat u hier of onderaan deze pagina opnieuw kan bekijken. Eveneens wordt er een overzicht gegeven van de thematische calls voor innovatieve overheidsopdrachten, die reeds ingepland zijn voor de jaren 2021 en 2022. 

PIO informeert u hier over deze calls en andere Europese activiteiten rond innovatieve overheidsopdrachten. 

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Meer nieuws

 • Nieuwe opdracht: Ontwikkeling netwerkplatform voor (on)gebonden sporters

  18 november 2022

  Op 18 november 2022 heeft Sport Vlaanderen de selectieleidraad gepubliceerd voor de 'ontwikkeling en lancering van een online netwerkplatform met bijhorende app voor de sportsector met focus op de ongebonden sporter, ondersteund door een offline marketing- en beleidsstrategie'. De kandidaatstellingen worden verwacht tegen 5 januari 2023. 

 • 'Eating Pudding' met PIO op het Werkcongres Innovatiegericht Inkopen van PIANOo

  18 november 2022

  Op 3 november 2022 nam PIO deel aan het Werkcongres Innovatiegericht Inkopen van onze Nederlandse collega's van PIANOo. De presentatie die PIO er bracht, kende veel bijval en leidde tot boeiende discussies. 

 • Rapport voortraject 'Met Argus de baan op' beschikbaar

  18 november 2022

  Het rapport met de resultaten van de van de behoefteverkenning en de marktconsultatie voor het project ‘Met Argus de baan op’ van het Agentschap Wegen en Verkeer is nu beschikbaar.

 • Rapporten voortraject Ecogrondsstoffenhub Schendelbeke beschikbaar

  14 november 2022

  De rapporten met de resultaten van de behoefteverkenning en de marktanalyse voor het project "Circulaire ecogrondstoffenhub Schendelbeke" van ILvA is nu beschikbaar.

 • Resultaten Incontinentiezorg 2.0

  25 oktober 2022

  Op 29 september 2022 hebben de medewerkers van ZorgSaam hun ervaringen met de 'slimme luiers' gedeeld met de twee leveranciers. Ze formuleerden eveneens punten voor verbetering voor toekomstige ontwikkelingen. Aansluitend volgde een persconferentie waarop Hilde Crevits en Jo Brouns virtueel present waren.