Opdracht voor ontwikkeling online marktplaats Stad Gent

Filter items
Nieuws
16 oktober 2020

Voor ons project Online Reserveren en Betalen bij Stad Gent zijn we samen met de Stad Gent en Digipolis op zoek naar een partner (met eventuele onderaannemers) om in samenwerking met de stad een laagdrempelige online marktplaats te creëren waarop de burger een divers aanbod van producten en diensten kan bekijken, selecteren en betalen.  

De selectieleidraad werd op 12 oktober gepubliceerd op e-procurement. De kandidatuurstellingen worden verwacht tegen 13 november 2020. De ontvankelijke kandidaten worden verwacht hun kandidatuurstelling online te komen 'pitchen' op 25 november 2020

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Meer nieuws

 • Webinar Europese Commissie: How to attract smart and agile SMEs? Public Buyers and innovative companies share their views

  23 februari 2021

  Op 10 maart 2021 organiseert de Europese Commissie, in samenwerking met o.a. PIO, een webinar rond innovatieve overheidsopdrachten met als titel: 'Hoe Agile & Smart KMO-bedrijven aantrekken bij innovatieve overheidsopdrachten? Overheidsinkopers en innovatieve KMO's delen hun visie'

 • 1700 ondersteund door AI

  10 februari 2021

  Voor het project ‘1700 ondersteund door AI’ zijn we samen met het Agentschap Informatie Vlaanderen (AIV) en het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) op zoek naar partners om de werking van het contactcenter 1700 en het VLAIO contactcenter te verbeteren door ondersteuning met artificiële intelligentie en Natural Language Processing (NLP).

 • Opdracht/Oproep tot deelname aan pilootprojecten rond 'slim' incontinentiemateriaal

  9 februari 2021

  Op 9 februari 2021 bezorgden we de oproep tot deelname aan pilootprojecten rond 'slim incontinentiemateriaal' (opdracht van beperkte waarde) aan de deelnemers van de marktconsultatie. De offertes worden verwacht tegen 3 maart 2021. Er zullen max. vier leveranciers toegelaten worden tot de piloten. 

 • Drie nieuwe PIO-projecten

  9 februari 2021

  Maak kennis met de 3 projecten die we selecteerden binnen onze oproep ‘Circulaire economie en energietransitie’. Samen met de 12 andere projecten die 2020 opleverde, vormen ze een sterke aanvulling van onze PIO-projectportfolio.

 • Eindrapportering "Meten van deformaties bij bruggen via INSAR"

  4 februari 2021

  Het eindrapport van het voortraject voor het project ‘Meten van deformaties bij bruggen via INSAR’ van Xperta en begeleid door Verhaert is nu beschikbaar.