Online bevraging Renovatieplatform "E-RenoZone"

Filter items
Nieuws
8 mei 2020

IGEMO en de Stad Mechelen willen een (digitaal) dynamisch platform voor energetische renovaties ontwikkelen waarop particulier en aannemer elkaar makkelijk vinden (E-RenoZone). Dit platform moet bijdragen aan het verhogen van het aantal woningrenovaties door de drempels hiervoor te verlagen of weg te nemen. Voor de burgers dient het platform de weg naar de aannemer te vergemakkelijken, en het aanbod handiger te vergelijken. Voor de aannemers willen we zorgen dat de initiële renovatievraag gedetailleerder is, waardoor een meer accurate offerte opgesteld kan worden.

Graag vragen we om uw feedback!

Er zijn diverse functionaliteiten mogelijk op een dergelijk platform. Graag willen we de meest wenselijke functionaliteiten identificeren. Ben jij een professional in de renovatiesector? Of heb jij net een renovatie uitgevoerd, of staat er één op je planning? Neem dan deel aan onze online bevraging. Dit kan tot vrijdag 22 mei. 

De online bevraging is beschikbaar via volgende link: https://www.menti.com/wxfvawdjpn. U kunt ook de volgende QR-code scannen:

QR-code bevraging E-RenoZone

Meer informatie over het PIO-project E-RenoZone is beschikbare op de projectpagina.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Corien Struijk

Senior beleidsadviseur
02-432 42 87