Matchmakingevent bij klimaatneutrale stal voor pluimvee-onderzoek

Filter items
Nieuws
2 december 2021

shutterstock_537969496.jpg

Voor het project ‘klimaatneutrale stal voor pluimvee onderzoek’ nodigt ILVO ondernemingen uit om deel te nemen aan een matchmakingevent op donderdag 23 december in het kader van de aanbesteding van een overheidsopdracht. 

ILVO beoogt de bouw van een nieuwe proefstal voor 14 000 vleeskippen op de site in Merelbeke. ILVO wenst deze energieflexibel en klimaatneutraal uit te voeren als “ proof of concept” via een innovatieve overheidsopdracht met als titel “Ontwerp en bouw van de klimatisatie en een luchtwasser voor een energieflexibele klimaatneutrale pluimveestal”.

In een voortraject onder begeleiding van het consultancybureau Addestino werden 2 marktconsultaties gehouden. De inzichten opgedaan tijdens dit voortraject en marktanalyse zijn beschikbaar op de PIO projectpagina in de vorm van een rapport. 

In het matchmakingevent op 23 december wenst ILVO de ontmoeting tussen bedrijven uit verschillende sectoren te faciliteren om samenwerkingen een maximale kans te geven. Voor deze opdracht is ervaring vereist in verschillende sectoren als regeltechniek, hernieuwbare energietoepassingen, staltechnieken,… Tijdens het matchmakingevent wordt er ruimte voorzien om uw bedrijf voor te stellen, kennis te maken en te netwerken met bedrijven met complementaire competenties voor deze opdracht.

Tijdens het matchmakingevent wordt tevens het verloop en de timing van de plaatsingsprocedure toegelicht en algemene info verschaft over de vereisten van de installatie.

Voor inschrijving en verdere info over het matchmakingevent kan u terecht op deze link.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Tom D'heygere

N-project Innovatieve overheidsopdrachten
Adviseur
+32 474 16 01 64