Marktconsultatie hydrografisch peilen

Filter items
Nieuws
4 september 2017

Precommerciële aanbesteding

In 2013 werd een marktconsultatie georganiseerd voor het project Hydrografisch Peilen binnen het toenmalige programma Innovatief Aanbesteden. Er kon toen geen aanbesteding opgestart worden. Dit zal nu gebeuren binnen het PIO.

Vooraleer de precommerciële aanbesteding te publiceren willen we de uitgangspunten valideren en informatie verzamelen over nieuwe technologische ontwikkelingen. Hiervoor voeren we een open marktconsultatie uit onder de vorm van een online survey.

Open marktconsultatie

De open marktconsultatie is aangekondigd in het Belgische publicatieblad via e-Notification op 18/08 en het Europese publicatieblad op 23/08.

Hierbij wil ik u uitnodigen om deel te nemen aan de open marktconsultatie, u kan de online survey invullen tot 25 september 2017:

Klik hier voor de online survey

De resultaten van de survey worden gepubliceerd als een conclusienota en verwerkt in het bestek voor de precommerciële aanbesteding. Meer informatie over de opzet van de open marktconsultatie kan u vinden in de nota in bijlage.

Voor meer informatie over het project ‘Hydrografisch peilen’  kan u terecht op de PIO-website (NLEN).

Contact

ir. Frederik Roose

Projectcoördinator Onderzoek en Monitoring
DEPARTEMENT MOBILITEIT & OPENBARE WERKEN
Maritieme Toegang

T +32 3 222 08 18  M +32 473 92 78 07

E-mail frederik.roose@mow.vlaanderen.be

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten door hieronder uw e-mailadres achter te laten.

 
BijlageGrootte
Market Consultation Document86.52 KB

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Meer nieuws

 • Nieuwe opdracht: ontwikkeling meettechniek adhv POCs voor positiebepaling van schepen in binnenvaartsluizen

  20 juli 2022

  Op 20 juli 2022 heeft het Waterbouwkundig Laboratorium van het departement Mobiliteit en Openbare Werken de selectieleidraad gepubliceerd voor de ontwikkeling van een opstelling voor het opmeten van scheepsbewegingen tijdens sluisnivelleringen a.d.h.v. drie POC's. De kandidatuurstellingen worden verwacht tegen donderdag 1 september 2022, 10:00. Op 17 augustus zal het Waterbouwkundig Labo meer tekst en uitleg geven bij de opdracht. Toelichting van de kandidatuurstellingen wordt eventueel voorzien tussen 5 en 9 september 2022. 

 • Rapport voortraject 'Platform Ongebonden Sporter' beschikbaar

  19 juli 2022

  Het rapport met de resultaten van de behoefte- en marktanalyse, incl. de marktconsultatie van 2 juni 2022, voor het project 'Platform Ongebonden Sporter', is nu beschikbaar.  

 • PIO en Welkom KMO

  19 juli 2022

  Op 21 september nodigt de Vlaamse overheid alle ondernemers en publieke aankopers uit op de WELKOM KMO-beurs. Een dag vol tips en tricks over het bevorderen van deelname van KMO's aan overheidsopdrachten. Ook PIO zal erbij zijn!  Ben je als kmo of als aankoper bij de overheid geïnteresseerd, neem dan kijkje op de Welkom KMO website en schrijf je in voor tal van toelichtingen en ontmoetingen.  

 • Rapport voortraject 'Duurzaam Voedingssysteem'

  19 juli 2022

  Het rapport van het voortraject van het PIO-project 'Sturen naar een duurzaam voedingssysteem' van het ILVO is beschikbaar, inclusief de conclusies van de marktconsultatie. 

 • Maak kennis met vijf nieuwe PIO-projecten

  Maak kennis met vijf nieuwe PIO-projecten

  30 juni 2022

  Hoe laden we een elektrisch vaartuig op bij hevige deining? Wat doe je met de venige specie die vrijkomt bij het uitgraven van een dok? Kunnen we groene waterstof als noodstroomvoorziening inzetten? Voor deze en andere uitdagingen proberen vijf nieuwe geselecteerde innovatieve overheidsopdrachten een oplossing te vinden.