Maak kennis met de zeven nieuwe innovatieve overheidsopdrachten

Filter items
Nieuws
2 juli 2020

Onze oproep voor innovatieve overheidsopdrachten heeft alweer een aantal mooie, uitdagende projecten opgeleverd. Maak hier kennis met de zeven nieuwe innovatieve overheidsopdrachten:

Wil jij ook een innovatief project op de rails zetten? Dat kan, een volgende indiendatum voor innovatieve aankoopprojecten is voorzien op 22 oktober 2020.

Heb je meer info nodig? Neem een kijkje op de PIO-oproeppagina. Of contacteer ons via pio@vlaanderen.be. We helpen je graag verder.

 

Voor zij die PIO (Programma Innovatieve Overheidsopdrachten) niet kennen:

Wil je als publieke organisatie via overheidsopdrachten een innovatieve oplossing laten ontwikkelen en valideren? Dan ben je bij ons, Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO), aan het goede adres. We kunnen je begeleiding en cofinanciering bieden.  

Op dit ogenblik begeleiden we meer dan 70 innovatieve overheidsprojecten (bekijk ze hier) en werken we samen met meer dan 50 innoverende overheidsorganisaties (bekijk ze hier).

We selecteren de projecten via jaarlijkse open oproepen met een indiendatum in het voorjaar en één in het najaar. Deze oproepen staan open voor alle thema's en domeinen. Het eerstvolgende indienmoment is 22 oktober 2020.

Daarnaast lanceren we in 2020 ook een thematische oproep waarmee we publieke organisaties extra willen stimuleren om op een bepaald thema in te zetten. Dit jaar staat die oproep in het teken van 'Circulaire Economie en Energietransitie'. De deadline is 15 december 2020.

Bekijk zeker ook onze brochures voor overheid en ondernemingen

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946