Alles weten over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO)? Kom naar een van onze infosessies

Filter items
Nieuws
5 maart 2020

Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) organiseren we binnenkort infosessies in Brussel, Genk en Kortrijk.

Heb je al een idee, maar weet je niet goed hoe aan je aanvraag te beginnen? Kan je een woordje uitleg gebruiken bij het sjabloon? Of wil je je idee eens in persoon voorleggen aan een PIO-medewerker? Kom dan naar onze infosessie.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen we je duidelijk maken hoe je tot een succesvol projectvoorstel komt en wat je van ons mag verwachten.

Bekijk hier of hieronder de verschillende data en schrijf je in voor één van de infosessies.

>> Dinsdag 24 maart, Brussel

>> Donderdag 26 maart, Kortrijk

>> Dinsdag 31 maart, Genk

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946

Meer nieuws

 • Opdracht voor 'CATE- Continuous Auditing based on Techn(olog)ical Evolution and data mining’

  6 april 2021

  Voor het project CATE ‘Continuous Auditing based on Techn(olog)ical Evolution and data mining’ zijn we samen met de Vlaamse Audit Autoriteit (VAA) op zoek naar partners om het auditproces van de VAA voor de Europese structuurfondsen integraal te herdenken met behulp van AI, machine learning en data mining.

 • Eindrapport 'Klimaat- en energieneutrale Pluimveestal'

  2 april 2021

  Het eindrapport in het kader van het project 'Klimaat- en energieneutrale Pluimveestal' van ILVO en begeleid door Addestino is nu beschikbaar. Samenvattende conclusies van het voortraject zullen ILVO helpen bij het opmaken van de opdrachtdocumenten.  

 • Resultaten Capsat PoC Opbrengstbepaling

  1 april 2021

  De PoC Opbrengstbepaling, ontwikkeld door VITO, binnen het Capsat-project werd opgeleverd. De eerste resultaten maken duidelijk dat satellietgegevens inderdaad aangewend kunnen worden om oogsten correct in te schatten met behulp van AI. Wel is het nodig om in de toekomst in te zetten op het verzamelen van meer en betere opbrengstdata. 

 • Internationale marktconsultatie '100% hernieuwbare energie in gebouwen'

  24 maart 2021

  In het Europese project procuRE hebben zes steden (Barcelona, Porto, Velenje, Nurenberg, Eilat en Instanbul) de krachten gebundeld om samen te investeren in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de transitie naar 100% hernieuwbare energievoorziening in gebouwen. In de komende maanden organiseren ze een reeks van acht open marktconsultaties. Het totale budget van het project voor de aankoop van onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten bedraagt ruim 7 miljoen euro.

 • Lokale besturen en innovatieve overheidsopdrachten

  17 maart 2021

  VVSG wil in kaart brengen hoe steden en gemeenten de mogelijkheden van innovatieve overheidsopdrachten toepassen. Daarom organiseert VVSG een bevraging bij de lokale besturen. Bedoeling is om meer inzicht te verwerven in de huidige aanpak en op basis daarvan een gedragen standpunt en visie uit te bouwen. Ook PIO zal hiervan kunnen leren en de aanpak nog beter afstemmen op de noden van de besturen en administraties.