Abonneren op RSS - Innovatieve overheidsopdrachten

Innovatieve overheidsopdrachten

Filter items
Nieuws
Gepubliceerd op
18 november 2022

Op 3 november 2022 nam PIO deel aan het Werkcongres Innovatiegericht Inkopen van onze Nederlandse collega's van PIANOo. De presentatie die PIO er bracht, kende veel bijval en leidde tot boeiende discussies. 

Nieuws
Gepubliceerd op
18 november 2022

Het rapport met de resultaten van de van de behoefteverkenning en de marktconsultatie voor het project ‘Met Argus de baan op’ van het Agentschap Wegen en Verkeer is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
18 november 2022

Op 18 november 2022 heeft Sport Vlaanderen de selectieleidraad gepubliceerd voor de 'ontwikkeling en lancering van een online netwerkplatform met bijhorende app voor de sportsector met focus op de ongebonden sporter, ondersteund door een offline marketing- en beleidsstrategie'. De kandidaatstellingen worden verwacht tegen 5 januari 2023. 

Nieuws
Gepubliceerd op
14 november 2022

De rapporten met de resultaten van de behoefteverkenning en de marktanalyse voor het project "Circulaire ecogrondstoffenhub Schendelbeke" van ILvA is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
25 oktober 2022

Op 29 september 2022 hebben de medewerkers van ZorgSaam hun ervaringen met de 'slimme luiers' gedeeld met de twee leveranciers. Ze formuleerden eveneens punten voor verbetering voor toekomstige ontwikkelingen. Aansluitend volgde een persconferentie waarop Hilde Crevits en Jo Brouns virtueel present waren. 

Nieuws
Gepubliceerd op
21 oktober 2022

Voor het project e-RenoZone (Energetische RENOvatie ZONdEr zorgen) heeft IGEMO de opdracht gelanceerd voor de ontwikkeling van  een digitale module "check je offerte" ter uitbreiding van Check je Huis. Offertes moeten ingediend zijn uiterlijk donderdag 10 november 2022 om 13u.

Nieuws
Gepubliceerd op
19 oktober 2022

Voor het project Omgevingsgeluid in Vlaanderen is een tweede opdracht bekendgemaakt. Het Vlaams Planbureau voor Omgeving wil via deze opdracht een Proof of Concept (PoC) opzetten voor het uitrollen van een meetnet van sensoren in een citizen science project.U kan het bestek terugvinden via e-Procurement. De uiterste indiendatum van de offertes is 7 november 2022 -10.00u.

Nieuws
Gepubliceerd op
6 september 2022

Het govtech-evenement van het jaar, Trefdag Digitaal Vlaanderen, vindt plaats op donderdag 22 september 2022 in Flanders Expo (Gent) met als thema “de kracht van digitale ecosystemen”. Het belooft een boeiende dag te worden met tal van inspirerende sessies, een nog grotere beurs en uiteraard de nodige netwerkmogelijkheden. Ook PIO is van de partij!

Nieuws
Gepubliceerd op
19 augustus 2022

Het rapport met de resultaten van de behoefte en marktanalyse voor het project "Vaartuigen op alternatieve aandrijving en brandstoffen" is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
19 juli 2022

Op 21 september nodigt de Vlaamse overheid alle ondernemers en publieke aankopers uit op de WELKOM KMO-beurs. Een dag vol tips en tricks over het bevorderen van deelname van KMO's aan overheidsopdrachten. Ook PIO zal erbij zijn!  Ben je als kmo of als aankoper bij de overheid geïnteresseerd, neem dan kijkje op de Welkom KMO website en schrijf je in voor tal van toelichtingen en ontmoetingen.  

Pagina's