Abonneren op RSS - Innovatieve overheidsopdrachten

Innovatieve overheidsopdrachten

Filter items
Nieuws
Gepubliceerd op
15 juni 2021

Het eindrapport over het voorbereidingstraject en de marktconsultatie van het project ‘Mobiel Brandweer Informatie Centrum (MobiBIC)’ van Brandweer Zone Antwerpen (BZA), en begeleid door Addestino is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
26 mei 2021

Op 17 mei werd de selectieleidraad gepubliceerd voor 'Meten van deformaties bij bruggen via INSAR'. De kandidatuurstellingen worden verwacht tegen 17 juni 2021, 11:00 CET. 

Nieuws
Gepubliceerd op
25 mei 2021

De eerste overheidsopdracht voor het contracteren van wetenschappelijke en technische expertise is gelanceerd gericht op de ondersteuning van ILVO en PIO bij de uitwerking van de opdracht voor het ontwerp en de bouw van de technieken voor een energieflexibele klimaat- en energieneutrale pluimveestal. De opdrachtnemer zal ook ingeschakeld worden bij de evaluatie van de offertes en bij het evalueren van de dynamische energiesimulaties en prestaties.

Nieuws
Gepubliceerd op
19 mei 2021

Innovatieve koelkledij, die de lichamen van atleten afkoelt tijdens het sporten, moet de Belgische olympiërs helpen de warmte in het Japanse Tokio te trotseren. Samen met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) liet Sport Vlaanderen deze koelkledij ontwikkelen door een consortium van zes instanties.

Nieuws
Gepubliceerd op
12 mei 2021

VLAIO is op zoek naar een methodologie die de impact op duurzaamheid, klimaatvriendelijkheid, economische relevantie en technische haalbaarheid kan inschatten van de innovatieve technologieën, producten en processen die in de Vlaamse Moonshot ontwikkeld worden.

Nieuws
Gepubliceerd op
11 mei 2021

Het eindrapport over het voorbereidingstraject en de marktconsultatie van het project ‘Slimme Fonteinen’ van stad Antwerpen, en begeleid door Addestino is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
10 mei 2021

Het eindrapport dat verslag uitbrengt van het voortraject (behoefte- en marktanalyse) voor project DigitAALST voor Beter Wonen is beschikbaar. 

Nieuws
Gepubliceerd op
3 mei 2021

Het eindrapport over het voorbereidingstraject en de marktconsultatie van het project ‘Conceptueel hydraulisch model’ van stad Antwerpen, en begeleid door Addestino is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
21 april 2021

In het kader van de bouw van de nieuwe golfgoot voor experimenteel schaalonderzoek wordt een mededigingsprocedure met onderhalingen gelanceerd.

Nieuws
Gepubliceerd op
21 april 2021

Het eindrapport van de marktconsultatie voor het project "e-infopunt personeel" van stad Gent en begeleid door Foursevens is nu beschikbaar.

Pagina's