Abonneren op RSS - Innovatieve overheidsopdrachten

Innovatieve overheidsopdrachten

Filter items
Nieuws
Gepubliceerd op
4 juni 2023

Op de ‘European Corner’ van onze PIO-website vind je voortaan een schat aan informatie over innovatieve overheidsopdrachten op Europees niveau. Onze website biedt een uitgebreide verzameling van alles wat je moet weten over innovatieve overheidsopdrachten.

Nieuws
Gepubliceerd op
2 juni 2023

Het eindrapport vat de belangrijkste inzichten samen ter voorbereiding van de opdracht die een betere ontsluiting van informatie uit ticketing- en planningstools van de cultuursector uit bestaande softwaresystemen, volgens de OSLO-standaard, beoogt.

Nieuws
Gepubliceerd op
4 juni 2023

ILVO publiceert een innovatieve overheidsopdracht voor de bouw van verschillende circulaire en duurzame sleufsilo’s door gebruik te maken van verschillende soorten innovatief en duurzaam beton. Een informatievergadering wordt door ILVO georganiseerd op 15 juni 2023. 

 

Nieuws
Maak kennis met onze 13 nieuwe PIO-projecten
Gepubliceerd op
25 mei 2023

Uit de 20 aanvragen die we deze keer ontvingen, selecteerden we 13 projecten. Deze projecten weerspiegelen opnieuw de talrijke, belangrijke uitdagingen waarmee de publieke sector in Vlaanderen wordt geconfronteerd.

Nieuws
Gepubliceerd op
12 mei 2023

PIO was te gast bij 'Onverwacht Innovatief', de podcast van Sandbox Vlaanderen over innovatie in en rond de Vlaamse overheid. 

Nieuws
Gepubliceerd op
10 mei 2023

Het eindrapport dat de belangrijkste inzichten samenvat ter voorbereiding van de aankoop voor de ontwikkeling van een 'Automatisch oplaadsysteem voor elektrische vaartuigen' is nu beschikbaar. 

Nieuws
Gepubliceerd op
28 april 2023

Het Vlaams Energiebedrijf heeft in naam van AGB De Kouter het bestek gepubliceerd voor de levering, plaatsing en indienststelling van twee middelgrote windturbines op een sportterrein in Poperinge. Deadline voor offertes: 2 juni 2023. 

Nieuws
Gepubliceerd op
19 april 2023

Mooi artikel over het PIO project “1700 ondersteund door Artificiële Intelligentie” in de nieuwsbrief van Digitaal Vlaanderen!  

# Samen Sneller en Slimmer Innoveren

Nieuws
Gepubliceerd op
7 april 2023

Op 7 april 2023 heeft Klasse de selectieleidraad gepubliceerd voor de ontwikkeling van de digitale lerarenkaart. De kandidaatstellingen worden verwacht ten laatste op maandag 8 mei 2023 om 11u. Er is een moment voorzien op 9 mei om uw kandidaatstelling mondeling toe te lichten. 

 

Nieuws
Gepubliceerd op
3 april 2023

Volg PIO op LinkedIn & informeer je netwerk over interessante PIO opportuniteiten.

Click, follow & repost! 

#Samen Sneller en Slimmer Innoveren

Pagina's