Abonneren op RSS - Algemeen

Algemeen

Filter items
Nieuws
Gepubliceerd op
18 december 2020

Het eindrapport van het voortraject voor het project "Energiebesparing in de publieke sector" van het VEB en begeleid door Foursevens is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
14 december 2020

Het eindrapport van het voortraject van het project "E-RenoZone" van IGEMO en de Stad Mechelen en begeleid door Verhaert is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
20 november 2020

Het eindrapport van het voortraject van het project 'Toolset voor persoonlijke blootstelling burger aan luchtvervuiling' van VMM en VPO en begeleid door Addestino Innovation Management is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
21 augustus 2020

Het eindrapport van het voortraject van het project 'Hergebruik van bouwmaterialen stimuleren' in samenwerking met Het Facilitair Bedrijf is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
10 augustus 2020

De projectpartners van het project "Bermgras als grondstof voor de productie van papier" hebben een opdracht gelanceerd voor kwaliteitsmetingen van bermgras. De offertes dienden voor vrijdag 28 augustus, 14u00 ingediend te zijn.

Nieuws
Innovatieve overheidsopdrachten: jonge ondernemingen halen meer dan helft aanbestedingen binnen
Gepubliceerd op
20 maart 2019

Start-ups, scale-ups en kmo's denken zelden aan de overheid als klant. Een gemiste kans, zo blijkt. Jonge innovatieve ondernemingen halen op dit ogenblik meer dan de helft van de aanbestedingen binnen van onze "innovatieve overheidsopdrachten" (PIO).

Nieuws
Behoefteanalyse brandveiligheidsmaatregelen in de zorg beschikbaar
Gepubliceerd op
8 februari 2019

De behoefteanalyse van het project voor brandveiligheidsmaatregelen in de zorgsector is beschikbaar. 

Nieuws
Gepubliceerd op
18 mei 2018

Voor ons project 'Duurzamen Gezonde Scholen' organiseren we samen met het Vlaams Energiebedrijf (VEB) een marktconsultatie waarin we willen nagaan welke technologische oplossingen de markt kan bieden voor de noden van het VEB. Hiertoe nodigen we tijdens een eerste workshop bedrijven en organisaties uit met expertise in dit domein.

Nieuws
Gepubliceerd op
2 oktober 2017

Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) roept voor een tweede maal de publieke sector in Vlaanderen op om innovatieve projecten op te starten.

Nieuws
Innovatieve overheidsopdrachten: maak kennis met de 12 goedgekeurde projecten
Gepubliceerd op
24 september 2017

Onze eerste oproep was bijzonder succesvol en heeft geleid tot de opstart van 12 innovatieve projecten. Maak hier kennis met de goedgekeurde projecten.

Pagina's