Nieuws

Filter items
 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  5 juni 2020

  Voor het project Turing werd vorige week de selectieleidraad gepubliceerd. Kandidaturen worden verwacht tegen 30 juni 2020, 10:00.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  29 juli 2020

  CKG De Schommel heeft op e-notification de opdracht voor de realisatie van een online platform voor ouders met opvoedingsvragen bekendgemaakt. De  kandidaturen worden verwacht tegen vrijdag 4 september 2020 -10.00u 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  13 juli 2020

  Het eindrapport voor het project 'Smart Sporting Cities' in samenwerking met Sport Vlaanderen en de Stad Leuven is beschikbaar. In dit rapport brengt Addestino verslag uit over het voorbereidingstraject.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  9 juli 2020

  Het eindrapport dat verslag uitbrengt over het voorbereidingstraject voor het project Incontinentiezorg 2.0 in samenwerking met Zorg-Saam is beschikbaar. 

 • Nieuws
  Maak kennis met de zeven nieuwe innovatieve overheidsopdrachten
  Gepubliceerd op
  2 juli 2020

  Onze oproep van mei 2020 heeft alweer een aantal mooie, uitdagende projecten opgeleverd. Maak hier kennis met de zeven nieuwe innovatieve overheidsopdrachten.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  5 juni 2020

  Het eindrapport dat verslag uitbrengt over het voorbereidingstraject voor het project Elsa is beschikbaar. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  5 juni 2020

  Op vrijdag 29 mei gaf de Vlaamse Regering zijn fiat aan het vernieuwde Plan van Aanpak 2020-2023 voor het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO). 

  Eén van de belangrijkste vernieuwingen is de organisatie van een jaarlijkse thematische oproep gericht op transversale doelstellingen van de Vlaamse Regering. Voor 2020 is gekozen voor de transversale thema’s Circulaire Economie en Energietransitie. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  1 juni 2020

  Op 11 maart 2020 werd er rond het thema ‘Circulaire sleufsilo's’ een marktconsultatie georganiseerd in samenwerking met ILVO en consultancybureau Verhaert om vraag- en aanbodzijde samen te brengen. Het eindrapport over het voorbereidingstraject en de marktconsultatie is beschikbaar.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  14 mei 2020

  Samen met het Waterbouwkundig Laboratorium (WBL) en onder de begeleiding van het consultancybureau Addestino werd in het voorjaar 2020 de behoefte in het kader van het project scherper gesteld. Het eindrapport over het voorbereidingstraject en de marktconsultatie is vanaf nu beschikbaar.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  8 mei 2020

  IGEMO en de Stad Mechelen willen een (digitaal) dynamisch platform voor energetische renovaties ontwikkelen waarop particulier en aannemer elkaar makkelijk vinden (E-RenoZone). Er zijn diverse functionaliteiten mogelijk op een dergelijk platform. Graag willen we de meest wenselijke functionaliteiten identificeren. Ben jij een professional in de renovatiesector? Of heb jij net een renovatie uitgevoerd, of staat er één op je planning? Neem dan deel aan onze online bevraging. Dit kan tot vrijdag 22 mei.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.