Abonneren op RSS - 2022

2022

Filter items
Nieuws
Gepubliceerd op
18 november 2022

Op 3 november 2022 nam PIO deel aan het Werkcongres Innovatiegericht Inkopen van onze Nederlandse collega's van PIANOo. De presentatie die PIO er bracht, kende veel bijval en leidde tot boeiende discussies. 

Nieuws
Gepubliceerd op
18 november 2022

Het rapport met de resultaten van de van de behoefteverkenning en de marktconsultatie voor het project ‘Met Argus de baan op’ van het Agentschap Wegen en Verkeer is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
18 november 2022

Op 18 november 2022 heeft Sport Vlaanderen de selectieleidraad gepubliceerd voor de 'ontwikkeling en lancering van een online netwerkplatform met bijhorende app voor de sportsector met focus op de ongebonden sporter, ondersteund door een offline marketing- en beleidsstrategie'. De kandidaatstellingen worden verwacht tegen 5 januari 2023. 

Nieuws
Gepubliceerd op
14 november 2022

De rapporten met de resultaten van de behoefteverkenning en de marktanalyse voor het project "Circulaire ecogrondstoffenhub Schendelbeke" van ILvA is nu beschikbaar.

Evenement
evenement: 
16 december 2022

Voor het project “Begeleiden van consument naar lokale voeding” nodigen we, samen met het Vlaams centrum voor Agro- en visserijmarketing (VLAM) en One Inch Whale, ondernemingen en organisaties uit om deel te nemen aan een digitale marktconsultatie. Hierin gaan we op zoek naar een marktonderzoeksopzet in een virtuele winkelomgeving die zo dicht mogelijk bij de shopper realiteit kan meten, met als doel het gebruik van lokale voeding te stimuleren.

Nieuws
Gepubliceerd op
25 oktober 2022

Op 29 september 2022 hebben de medewerkers van ZorgSaam hun ervaringen met de 'slimme luiers' gedeeld met de twee leveranciers. Ze formuleerden eveneens punten voor verbetering voor toekomstige ontwikkelingen. Aansluitend volgde een persconferentie waarop Hilde Crevits en Jo Brouns virtueel present waren. 

Nieuws
Gepubliceerd op
21 oktober 2022

Voor het project e-RenoZone (Energetische RENOvatie ZONdEr zorgen) heeft IGEMO de opdracht gelanceerd voor de ontwikkeling van  een digitale module "check je offerte" ter uitbreiding van Check je Huis. Offertes moeten ingediend zijn uiterlijk donderdag 10 november 2022 om 13u.

Nieuws
Gepubliceerd op
19 oktober 2022

Voor het project Omgevingsgeluid in Vlaanderen is een tweede opdracht bekendgemaakt. Het Vlaams Planbureau voor Omgeving wil via deze opdracht een Proof of Concept (PoC) opzetten voor het uitrollen van een meetnet van sensoren in een citizen science project.U kan het bestek terugvinden via e-Procurement. De uiterste indiendatum van de offertes is 7 november 2022 -10.00u.

Nieuws
Gepubliceerd op
6 september 2022

Het govtech-evenement van het jaar, Trefdag Digitaal Vlaanderen, vindt plaats op donderdag 22 september 2022 in Flanders Expo (Gent) met als thema “de kracht van digitale ecosystemen”. Het belooft een boeiende dag te worden met tal van inspirerende sessies, een nog grotere beurs en uiteraard de nodige netwerkmogelijkheden. Ook PIO is van de partij!

Evenement
evenement: 
29 september 2022

Voor het project “Met Argus de baan op” nodigen we, samen met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en Addestino Innovation Management, ondernemingen en organisaties uit om deel te nemen aan een digitale marktconsultatie. Hierin gaan we op zoek naar een schaalbare oplossing die al rijdend automatisch gebreken in de weg en zijn aanhorigheden kan herkennen.

Pagina's