Abonneren op RSS - 2020

2020

Filter items
Nieuws
Gepubliceerd op
22 december 2020

Het eindrapport van het voortraject voor het project 'Afstandsdoventolkdienstverlening' is nu beschikbaar. 

Nieuws
Gepubliceerd op
18 december 2020

Het eindrapport van het voortraject voor het project "Energiebesparing in de publieke sector" van het VEB en begeleid door Foursevens is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
18 december 2020

Het eindrapport van het voortraject voor het project ‘Vertihydro’ van Inagro en begeleid door Verhaert is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
18 december 2020

Het eindrapport van het voortraject voor het project ‘Sleeptank’ van het Eigen Vermogen Flanders Hydraulics en begeleid door Verhaert is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
14 december 2020

Het eindrapport van het voortraject van het project "E-RenoZone" van IGEMO en de Stad Mechelen en begeleid door Verhaert is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
9 december 2020

De selectieleidraad voor de ontwikkeling van het Elsa-platform werd op 8 december 2020 gepubliceerd op e-procurement. De kandidatuurstellingen worden verwacht tegen 21 januari 2021. De planning voor een online-pitchmoment zal aan de kandidaten twee weken na het uiterste tijdstip van ontvangst van aanvragen tot deelneming worden meegedeeld.

Nieuws
Gepubliceerd op
20 november 2020

Het eindrapport van het voortraject van het project 'Toolset voor persoonlijke blootstelling burger aan luchtvervuiling' van VMM en VPO en begeleid door Addestino Innovation Management is nu beschikbaar.

Nieuws
Gepubliceerd op
22 oktober 2020

Op donderdag 26 november 2020 zal je PIO kunnen treffen op de virtuele beursvloer van Digitaal Vlaanderen. Kom zeker eens een kijkje nemen en leer meer over wat PIO voor jouw organisatie kan betekenen. Meer info over de Trefdag Digitaal Vlaanderen vind je via deze link.

Nieuws
Gepubliceerd op
16 oktober 2020

Samen met de Stad Gent en Digipolis zijn we op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van een laagdrempelige online marktplaats waarop de burger een divers aanbod van producten en diensten kan bekijken, selecteren en betalen. Deadline: 13 november 2020. Online pitch: 25 november 2020. 

Nieuws
Gepubliceerd op
7 oktober 2020

Stad Mechelen diende een project in bij PIO om de papieren Mechelenbon die kon verzilverd worden in meer dan 200 Mechelse zaken te vervangen door een digitale oplossing die voor de schenker, ontvanger en handelaar als zeer eenvoudig wordt ervaren. Sinds 1 oktober is de vernieuwde Mechelenbon digitaal beschikbaar.

Pagina's