Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
25 oktober 2019

Op vrijdag 25 oktober van 13:30 tot 16:30 geven we samen met onze partners van het departement Landbouw en Visserij tekst en uitleg bij de opdracht ter ontwikkeling van een smartphone app met 'geotagged photos' en perceelskenmerken o.b.v. 'augmented reality'. Alle geïnteresseerde ontwikkelaars schrijven zich best in voor deze sessie.  

Evenement
evenement: 
17 oktober 2019

Kom op donderdag 17 oktober 2019 (voormiddag) naar onze infosessie in Muntpunt, in hartje Brussel. Doel is om organisaties uit de Vlaamse publieke sector te informeren en te inspireren bij het voorbereiden van PIO-projectaanvragen. We verwachten die aanvragen ten laatste op vrijdag 13 december 2019. 

Evenement
evenement: 
10 oktober 2019

Voor het project ‘Opruiming gedumpte oorlogsmunitie in de Noordzee’ nodigen we samen met Maritieme Toegang en Addestino Innovation Management ondernemingen en onderzoeksgroepen uit om deel te nemen aan een marktconsultatie. Hierbij richten we ons op ondernemingen en onderzoeksinstellingen die kennis en ervaring hebben die nuttig kan zijn bij de monitoring, detectie/lokalisatie en ophaling van onder water gelegen ongeëxplodeerde munitie (unexploded ordnance – UXO).

Evenement
evenement: 
12 juni 2019

Voor het project ‘Infolijn 1700 ondersteund door artificiële intelligentie’ nodigen we samen met Informatie Vlaanderen en Verhaert New Products & Services ondernemingen en onderzoeksgroepen uit met kennis en ervaring omtrent Artificiële Intelligentie (meerbepaald Natural Language Processing – NLP) en/of Data Science om deel te nemen aan een marktconsultatie.

Evenement
evenement: 
30 april 2019
PIO infosessie Hasselt

Op dinsag 30 april komt het PIO-team naar Hasselt om je alle info over de nieuwe oproep te geven. De sessie is gratis, maar je schrijft je best in.

Evenement
evenement: 
29 april 2019
VAC Antwerpen PIO infosessie

Op maandag 29 april komt het PIO-team naar Antwerpen om je alle info over de nieuwe oproep te geven. De sessie is gratis, maar je schrijft je best in.

Evenement
evenement: 
26 april 2019
VAC Leuven Pio infosessie

Op vrijdag 26 april komt het PIO-team naar Leuven om je alle info over de nieuwe oproep te geven. De sessie is gratis, maar je schrijft je best in.

Evenement
evenement: 
25 april 2019

Op donderdag 25 april komt het PIO-team naar Brugge om je alle info over de nieuwe oproep te verschaffen. De sessie is gratis, maar je schrijft je best in. 

Evenement
evenement: 
24 april 2019
VAC Gent PIO infosessie

Op woensdag 24 april komt het PIO-team naar Gent om je alle info over de nieuwe oproep te geven. De sessie is gratis, maar je schrijft je best in.

Evenement
evenement: 
4 april 2019

Samen met het Vlaams Energiebedrijf (VEB) willen we een proefproject uitrollen rond kleine en middelgrote windturbines op publieke terreinen en/of gebouwen. Daarmee willen we inzicht verwerven in de economische, technische en vergunningsmatige facetten voor dit type van windmolens, en de uitdagingen en barrières die deze windmolens kennen. Om tot een relevante testomgeving voor Vlaanderen (set van representatieve testsites) te komen is er voorbereidend studiewerk nodig. Samen met het VEB zijn we op zoek naar een partner die deze drie studietaken op zich zal nemen.