Evenementen

Filter items
 • Evenement
  evenement: 
  26 januari 2021

  Voor het project E-Infopunt nodigen wij samen met Stad Gent, ICT-bedrijven uit die aan de hand van innovatieve technologie├źn een nieuwe personeelstool mee willen ontwikkelen. Deze innoverende digitale tool moet de werkomgeving van  medewerkers drastisch verbeteren en gebruiksvriendelijk maken. 

 • Evenement
  evenement: 
  8 februari 2021

  Voor het project WAKANDA nodigen wij, samen met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), aannemers, aanbieders van digitale volgsystemen, data-providers en -verwerkers, consultants en onderzoeksgroepen uit die actief zijn in verkeersmanagementsystemen om de koppeling van de verschillende digitale systemen voor de opvolging van werven (applicatie WERF, Digitaal Volgsysteem [DVS], verkeersmanagementsysteem Vlaams Verkeerscentrum, etc.) te realiseren. Zo kunnen vorderingen van werven opgevolgd en op elkaar afgestemd worden in realtime, met als doel verrijkte verkeersinformatie te bekomen ten behoeve van zowel de wegbeheerder (AWV zelf) als de weggebruiker en ook de werfaannemer.

 • Evenement
  evenement: 
  4 maart 2021

  Voor het project "DigitAalst voor beter wonen" willen we samen met de Stad Aalst een doorgedreven digitalisering van het lokale woonbeleid realiseren, door het ontwikkelen van een nieuw softwareplatform. Daarvoor zijn we op zoek naar IT integratoren voor maatontwikkeling, implementatiepartners van generieke platformen (MS Dynamics, Salesforce, Odoo...) en applicatiebouwers voor de Vlaamse publieke sector.