Oproep tot projectvoorstellen

Filter items

Update: Op vrijdag 15 juni 2018 hebben we de derde (en voorlopig laatste) oproep voor projectaanvragen afgesloten.  Er zijn 26 projectvoorstellen ingediend.  Tegen begin september 2018 selecteren we de projecten waarmee we verder aan de slag gaan. 

Schrijf u hieronder in op onze PIO-nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de geselecteerde projecten en een mogelijke vierde oproep.

 

 

 

Hieronder vindt u de info horend bij de derde oproep die werd afgesloten op 15 juni 2018. Voorlopig is er geen nieuwe oproep gepland.  

Algemeen

Word je geconfronteerd met een probleem in de werking van jouw publieke organisatie? Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor een uitdaging die zich in jouw sector stelt? En kan innovatie hiervoor mogelijks een antwoord bieden?

Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) biedt de mogelijkheid om innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen of aan te kopen voor de problemen en/of uitdagingen die zich in jouw publieke organisatie stellen. 

Oproepdocumenten

Welke vragen zien we idealiter in jouw PIO-projectvoorstel beantwoord?

Welke criteria hanteren de VLAIO-adviseurs bij de beoordeling van jouw PIO-projectvoorstel? 

Wat is het PIO in een notendop? Hoe dien je een aanvraag in en hoe verloopt de procedure? 

 

Welke tips en tricks uit vorige oproepen om van jouw aanvraag een succes te maken? 

Enkele mythes ontkracht: PIO - enkel voor technologische uitdagingen? Laten marktspelers wel in hun kaarten kijken? Hoe verloopt een marktconsultatie? En hoe kan je de klassieke aanbestedingsprocedures aanwenden voor Innovatie.

 

 

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

N-project Innovatieve overheidsopdrachten
Projectleider
02-553 42 87