Alle info voor bedrijven, klein of groot

Filter items

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig.

Openstaande opdrachten

  • Begeleiding, ondersteuning en facilitering van PIO-projecten: de oproep tot kandidaatstelling voor een nieuwe raamovereenkomst voor consultancy is gepubliceerd op e-procurement. Het doel is dienstverleners te selecteren die opdrachten voor begeleiding, ondersteuning en facilitering van PIO-projecten kunnen opnemen. De diensten omvatten o.a. het uitvoeren van behoefteanalyses bij aanbestedende overheden, het organiseren van marktverkenningen en marktconsultaties en het aanreiken van concrete suggesties voor het aankoopproces. Deadline kandidaatstellingen is 5 februari 2020.  Bijkomende informatie kan je bekomen tijdens de infosessie op 8 januari 2020 . 
    De gegeven presentatie tijdens de infosessie en het eindverslag inclusief antwoorden op gestelde vragen, kunt u hier raadplegen:
  • Brandveiligheid in de zorgsector, ontwikkelen en uitvoeren van een brandproefprogramma: de oproep tot voorstellen voor de ontwikkeling en uitvoering van een brandproefprogramma voor het verdiepen van de kennis inzake rookbeheersing in zorgvoorzieningen is beschikbaar. U vindt het opdrachtdocument of bestek en het offerteformulier via deze link.  Uiterste indiendatum is 18 februari 2020.
  • Semantics@YourFingertips: de oproep tot deelname aan een tweede test- en validatieperiode voor de ontwikkeling en ondersteuning van het gebruik van gelinkte data in notulenbeheerpakketten voor steden en gemeenten is van start gegaan. De tesperiode loopt tot 17 juni 2020. Het oproepdocument vindt u via deze link

Infosessies

  • momenteel zijn er geen infosessies gepland

Marktconsultaties

Voor sommige projecten rekenen we op jouw expertise om mee input te leveren aan het bestek. We organiseren dan marktconsultaties waar je samen met de aanbestedende overheid de behoefte definieert aan de hand van functionaliteiten, mee oplossingen formuleert voor die behoefte en de risico's en randvoorwaarden voor die oplossingen in kaart brengt.

Marktconsultaties kunnen ook online verlopen via een schriftelijke bevraging: 

  • momenteel zijn er geen online bevragingen

Opdrachten in voorbereiding

Het bestek is bijna klaar voor:

Nieuw initiatief: Sandbox Vlaanderen

Heb je als ondernemer een product of technologie (Minimum Viable Product) interessant voor één of meerdere overheidsdiensten? En wil je dat product graag testen met de gebruikers bij die overheid, in een kortlopend experiment?  Kijk dan eens verder op  www.sandbox.vlaanderen.

Alle PIO-projecten

De PIO-portfolio bestaat uit meer dan 60 projecten. Elk project begeleiden we tot en met de opmaak van een bestek.

>> Bekijk hier alle projecten en volg hun voortgang.

Brochure

In onze PIO-brochure voor bedrijven vertellen we je welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Je kan de brochure bestellen via de publicatiedatabank of onderaan deze pagina downloaden.

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je e-mailadres achter (klik op "Houd me op de hoogte") en blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. Zo verneem je steeds als eerste alles over onze nieuwe aanbestedingen en marktconsultaties.

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
02 553 42 87